Gyógyító alkalom lesz a Szent József kápolnában


2013-03-06 14:13:22  | cikk: mo  | 


Gyógyító alkalom lesz a Szent József kápolnában főképe
Gyógyító alkalomra várnak minden érdeklődőt a Szent József kápolában szombaton. A 15 órakor kezdődő programon a Cor et Lumen Christi missziós közösség képviselői szolgálnak. A missziós társulás szolgálata során rendkívüli testi és lelki gyógyulásokat tapasztaltak – hívta fel a figyelmet a pápai alkalomra Törös Péter Botond. A rendezvény helyi szervezője elmondta, a program célja azonban nem csak ez, hanem az is, hogy a résztvevők hitükben megerősödve térhetnek haza és kezdhetnek új életet Jézus Krisztus által.

Törös Péter Botond hangsúlyozta, az 1990-ben, Angliában alakult közösség kontemplatív és karizmatikus, fontos a Szent Eukarisztia tisztelete. A közösség célja, hogy bátorítsa és képessé tegye az embereket arra, hogy Istennel szoros szeretetközösségben éljenek, ráébredjenek a keresztséggel kapott teljes örökségükre és keresztény hivatásukra a lélekben való élet által. Az Eukarisztiával, mint a közösség szívével, olyan kiterjedt lelki családot igyekeznek építeni, ahol minden hivatásbeli életállapot otthonra lel. Olyan társulás ez, ahol a katolikusok egyensúlyban élhetik a karizmatikus életüket a szociális felelősséggel, a közösségi életet a missziós tevékenységgel, az örömteli dicsőítést a szemlélődéssel. Törös Péter Botond elmondta, a Cor et Lumen Christi közösség 2008-ban, 2011-ben és tavaly már tartott lelkigyakorlatot és gyógyító alkalmat Magyarországon. A lelkigyakorlatokon összesen 900 ember, míg a gyógyító alkalmakon mintegy 8000 érdeklődő vett részt.

A Cor et Lumen Christi képviselői március 9-én, 15 órakor tartanak gyógyító alkalmat Pápán, a Szent József kápolnában. A programot 18 órakor szentmise zárja. A rendezvényre vallástól, felekezettől függetlenül mindenkit szeretettel várnak, legyen hívő vagy nem nem hívő, fiatal vagy idős – hangsúlyozta a program helyi szervezője.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!