Szany után Csóton is a Chelsea FC Pápa a Nr.1.


2010-01-13 14:23:57  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szany után Csóton is a Chelsea FC Pápa a Nr.1. főképe
A pápai fiatalokból álló Chelsea FC a decemberi szanyi tornagyőzelem után ezúttal a csóti Hujter László emléktornán lépett pályára, ahol a lejátszott kilenc összecsapás után szintén a legjobbnak bizonyult. A délelőtti csoportmeccseket veretlenül abszolválta a csapat, így a legjobb 10 alakulat között folytatták a menetelést. A délután folyamán sem tudott egy gárda sem komoly ellenállást kifejteni a pápaiakkal szemben, így a nap végére a legjobb négy között találta magát Kun Gábor csapata.

- Vasárnap négy egyenlő erőkből álló gárda között dőltek el a helyezések. Először a házigazdákból álló Juventus ellen szerepeltünk, 1-1-es játékidő után büntetőkkel kerültünk a döntőbe. Külön öröm számomra, hogy a hat csóti büntetőből négyet sikerült hárítanom. Ellenfelünk a zárómeccsen az az Aqua Sport volt, akikkel Szanyban is a tornagyőzelemért csaptunk össze. A döntő látványos, fordulatos mérkőzést hozott, ahol Stilet Máté révén az Aqua szerezte meg a vezetést, ám előbb Kiszlinger Balázs, majd Samu Gábor is betalált, több gól pedig nem esett, így elhódítottuk a vándorkupát. Újabb elsőségünk a remek csapatmunkának tulajdonítható, tornagyőzelmünket szeretném nemrég elhunyt téti edzőm, Kovács Zoltán emlékének ajánlani.

A csapat tagjai: Kun Gábor, Kiszlinger Balázs, Lima Antal, Szalai Gábor, Kalcsó Gábor, Samu Gábor, Szalai Artúr, Csuti Balázs.

A torna gólkirálya 10 találattal Stall Ferenc lett a Juventus csapatából, míg a legjobb kapus címét Kun Gábornak ítélték oda a szervezők. A Chelsea legközelebb a Hubay emléktornán szerepel, majd Győr, Városlőd, Bakonyjákó és Tényő következik a teremtornák listáján.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!