Színes programok a Tarczy ovisuliján


2013-03-04 19:39:20  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Színes programok a Tarczy ovisuliján főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskola idén is megszervezi a több foglalkozásból álló ovisulit, melyre a leendő elsősöket és szüleiket várják.
- Az idén az ovisokkal való foglalkozást már októberben elkezdtük, hiszen rajzversenyre invitáltuk őket. Decemberben Mikulásváró ovisulit tartottunk, de meghívtuk a kicsiket az iskolai karácsonyi műsorra is, ahol nagyon jól érezték magukat. Farsangkor egy nagy kavalkáddal vártuk őket, ahol kézműveskedhettek, sőt még fánkkal is megleptük őket legnagyobb örömükre. A mai alkalommal énekelhettek, rajzolhattak, játszhattak a gyerekek, de rövid betekintést is nyerhettek a számítógépek világába.
A jövő tanévben három elsős osztályt indítunk majd, Turi Ilona és Kissné Bolla Judit az 1.a tanítói, az 1.c-ben Pozsgai Józsefné és Vargáné Mészáros Ágnes, az angol nyelvi osztályban pedig Bertalan Ágnes, Lind Bernadett és Butiné Kemenczky Anita lesznek a kicsik tanítói - mondta Turi Ilona.
Végül hozzátette, az intézmény nagyon fontosnak tartja, hogy a leendő elsősök és szüleik megismerkedhessenek az intézménnyel, a tanítókkal, s így szeptemberben már sokkal bátrabban léphetik át az iskola kapuját.
A Tarczy-iskola egész héten nyílt nap keretein belül várja az érdeklődő szülőket, hogy a leendő tanító nénik óráiba bepillantást nyerhessenek.
Az ovisuli program március 18-án és március 25-én folytatódik a húsvét jegyében.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!