Seye győztes góllal debütált Zalaegerszegen


2013-03-04 14:00:42  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: ztefc.hu  | 


Seye győztes góllal debütált Zalaegerszegen főképe
Sikerrel vette a tavaszi rajtot az NB II-ben szereplő Zalaegerszeg. A kék-fehérek hazai környezetben fektették két vállra a Győri ETO második csapatát. A győztes találatot a Lombard Pápa kölcsönjátékosa, Seye szerezte a találkozó 46. percében, a támadó kezdőként szerepelt Preisinger Sándor együttesében és a 60. percben Babati váltotta. Az összecsapás után Seye a Studió Fm 96,3 közéleti magazinjának elmondta, boldog és jól érzi magát a zalai megyeszékhelyen.
- Maximálisan szeretnék segíteni a csapatnak itt létem alatt, egyetlen különbség a pápai és a mostani csapatom között, hogy a Lombard az első osztályban szerepel, a ZTE pedig a második vonalban. Nem akarok senkire rosszat mondani, de jobban érzem magam itt, mint Pápán, minden jobban tetszik, a város, a stadion, az emberek. Bár még csak egy hete vagyok itt, mindenki mosolyog, mindenki boldog, kedvesen szól hozzám, meglátjuk mit hoz a jövő. A Győr II mérkőzés nagyon fontos volt számunkra, hiszen tavasszal mindenképp szeretnénk előrébb lépni, jól játszottunk, és ami a legfontosabb, begyűjtöttük a három pontot. Örülök, hogy az én góllommal sikerült diadalmaskodnunk, sokan gratuláltak a meccs után, de a legfontosabb, hogy a győzelem meglegyen, az, hogy ki lövi a gólt, nem számít, ez a diadal a csapaté.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!