Ki mit tud? a cigány nemzetiségi önkormányzat szervezésében


2013-03-03 22:30:50  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Ki mit tud? a cigány nemzetiségi önkormányzat szervezésében főképe
A farsang jegyében zajló játszóházat és tehetségkutatót szervezett gyerekeknek a Pápa Városi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat a Pedagógus Művelődési Házban szombat délután.
A játékos program során a fiatalok megcsillanthatták tehetségüket a tánc, az éneklés és a szavalás területén. – A rendezvényt nem is nevezném tehetségkutatónak, inkább arról van szó, hogy bemutatkozási lehetőséget kínálunk a tehetséges gyerekeknek. Akik előzetesen jelentkeztek, azok előadhatják a tánccal, énekkel vagy szavalattal felvértezett műsorukat – nyilatkozta hírportálunknak Holdosiné Bánhegyi Ildikó, a Pápa Városi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat elnöke, a Ki mit tud? szervezője.
Mint mondta, az előzetes jelentkezések alapján közel 20 fiatal készült műsorral, a rendezvénynek pedig több mint 50 résztvevője volt. A jelenlévőket üdítő és sütemény várta, míg a fellépő gyerekek ajándékcsomagot kaptak.
A programot kézműves foglalkozások, ügyességi feladatok, játékos vetélkedők és tombolasorsolás is színesítette.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!