OTP-MOL Bozsik Téli Torna


2013-03-02 17:59:35  | cikk: Haraszti Gábor  | 


OTP-MOL Bozsik Téli Torna főképe
Két korcsoport küzdelmeivel megkezdődtek az OTP-MOL Bozsik Téli Torna Pápa körzetének mérkőzései a Weöres Sándor Általános Iskola tornatermében. A torna idei céljai változatlanok, a gyermeklabdarúgás népszerűsítése, versenyzési lehetőség biztosítása a körzet csapatainak részére. A II. korcsoportosoknál (2002. január 1. után születettek) a Weöres, Pápakovácsi, Városlőd, Csót és az Erkel játszott 1x15 perces, körmérkőzéses kupát, délután pedig a III. korcsoportos (2000. január 1. után születettek) alakulatokat (Városlőd - Munkácsy - Erkel, Csót – Weöres – Pápakovácsi) két csoportba osztották, ahonnan az első és második helyezett csapatok keresztbejátszását követő helyosztó mérkőzésekkel döntötték el a sorrendet. A torna területi vezetője, Nagy Géza bízik benne, hogy a nagyobb korosztályokban sikerül eddig fel nem fedezett ügyes játékosokat találni.
- Változás nincs a lebonyolításban, idén is három alaptornát rendezünk, hét intézménnyel, 23 sportcsoporttal. Szeretnénk a Pápai Egyesített Labdarúgó Clubnak vagy épp a Munkácsy iskolának olyan tehetségeket mutatni, akik játékengedéllyel nem rendelkeznek, későn érő típusúak vagy nehezebben, lassabban fejlődnek, szerencsére gyakran van példa arra, hogy a szemet vetnek az edzők egy-egy gyermekre. Az esélyekről nehéz bármit is mondani, a nagyobb merítési lehetőségek miatt a városi iskolák valamivel esélyesebbek, de bármikor borulhat a papírforma. A téli torna hétfőn az I. és IV. korcsoportosok küzdelmeivel folytatódik.

Eredmények ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!