A Csorna ellen kezd a Lombard II


2013-03-01 20:42:11  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Csorna ellen kezd a Lombard II főképe
Március 10-én hazai közönség előtt folytatja az NB III-as bajnokságot a Lombard II. Nagy Mihály csapata a tavaszi nyitányon a tabella 8. helyén álló Csornát látja vendégül. Az együttes edzője érdeklődésünkre elmondta, az első csapathoz hasonlóan felkészülésüket alaposan átírta a téli időjárás, emellett a tervezettel ellentétben a napi két tréning helyett csak egyet tudtak edzeni, melyet edzőmérkőzésekkel igyekeztek pótolni.
- Három-négy meccsünk is elmaradt, ez érzékenyen érintett bennünket, emiatt igyekeztünk hatékonyabb edzésmunkát végezni, arról nem is beszélve, hogy a kezdőcsapatunkból jó páran nem, vagy alig tudtak edzésre járni. A megváltozott körülmények miatt változtatnunk kell a stílusunkon is, a ránk jellemző agresszív labdaszerzésen, és az abból következő támadófutballon finomítanunk kell, mivel az utolsó 20-25 percre elfogyunk, jó példa volt erre a Veszprém vagy a Tatabánya elleni összecsapás. A játékoskeretben jelentős változás nincs, a REAC-tól Radics Dávid került hozzánk, illetve a saját nevelésű Kalmár Dániel tért vissza. Távozóink is vannak, három év után elköszöntünk Horváth Csabától, aki anyagilag nem tudta tovább megoldani, hogy Pápán maradjon, mellette Tóth Máté sem játszik majd nálunk, ő az őszi teljesítménye után döntött úgy, hogy nem marad a keretben. Helyezésben konkrét céljaink nincsenek, természetesen szeretnénk jól szerepelni, ami tudtunk a felkészülés alatt megtettünk, meglátjuk ez mire lesz elég.
A tavaszi szezon március 10-én a Csorna ellen indul a Perutz Stadion műfüves pályáján, a kezdési időpont 14:30.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!