Black Bunny Táncgála


2013-03-01 20:30:06  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Black Bunny Táncgála főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központban teltház előtt tartotta meg a Black Bunny Rock and Roll Club hagyományos táncgáláját, melyet az egyesület immár 15 esztendeje minden évben megrendez. A gálaesten a klub csoportjai mellett a Balance Stúdióban táncoló csoportok, valamint a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakközépiskola és Kollégium táncművészeti tanszakának végzős növendékei is felléptek. Elsőként Baloghné Uracs Mariann intézményvezető-helyettes köszöntötte a megjelenteket.
- A művelődési központban 21 évvel ezelőtt indult ez a csoport, amellyel azóta is szoros kapcsolatot ápolunk, és mindig nagy örömmel és büszkeséggel tölt el bennünket az, hogy ennyi tehetséges táncos dolgozik, versenyez és küzd a sikerekért. A kemény munka a versenyeken, fellépéseken évről-évre meghozza a gyümölcsét. Jó látni azt, hogy ez a közösség kitartóan és minden nehézségen túllépve tudja folytatni azt a munkát, melyet a táncsport terén végez már hosszú ideje, és fiatalok sokaságát ismerteti meg a tánc szépségeivel, örömeivel, a csapatszellem erejével, ehhez kívánok még nagyon sok erőt és kitartást.
Az est folyamán a Black Bunny RRC minden korosztálya, a kezdőktől a válogatott táncosokig színpadra lépett, a Balance Stúdióban táncoló csoportok (Show Dance, Future Dance) több korosztállyal képviseltette magát, a rendezvény vendégfellépői pedig a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakközépiskola és Kollégium táncművészeti tanszakának végzős növendékei voltak, akik klasszikus és modern balettel szórakoztatták a nézőket.
- 1998 óta vannak folyamatosan rendezvényeink, ez már a 15. a sorban. A mai műsort 140 táncossal adjuk elő, többféle táncstílusban, és mivel holnap Móron a Nyugat-magyarországi pontszerző akrobatikus rock and roll táncversennyel elindul a szezon, a versenyzőknek ez jó ráhangolódás is az évadra. A decemberi Winter Show után elkezdtünk készülni a mai gálára és a szezonra is, láthatóak lesznek új koreográfiák, és a versenyzők új ruhái is, eléggé összeszedett műsort sikerült összehoznunk, remélem a közönség is jól fog szórakozni – bizakodott az egyesület vezetője, Szegediné Murai Dóra.
A remélt siker és a vastaps nem is maradt el, a nézők remekül érezték magukat, köszönhetően a gondosan összeállított műsornak, a táncosok felkészültségének és a családias hangulatnak.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!