Színes foglalkozások a Weöres-iskola ovisulijában


2013-02-28 21:19:49  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Színes foglalkozások a Weöres-iskola ovisulijában főképe
A hagyományokhoz hűen idén is négy alkalomból álló foglalkozássorozattal várja a leendő elsősöket és szüleiket a Weöres Sándor Általános Iskola.
Horváth Attila iskolaigazgató érdeklődésünkre elmondta, a 2013/2014-es tanévben két osztályt szeretnének indítani.
- Iskolánk nagy hangsúlyt fektet a dráma és a kézilabda magas szintű oktatására. Intézményünk ökoiskola lévén fontosnak tartja a környezeti nevelést is. Szeretnénk megtartani a tanórán kívüli sokszínű szabadidős lehetőségeket. A kicsiket Horváthné Árvai Mária és Véseiné Kárpáti Ágota tanító nénik oktatják majd - mondta Horváth Attila iskolaigazgató.
A leendő elsősök a mai első találkozón a Kiskakas gyémánt félkrajcárja című mese eljátszása után különböző kézműves foglalkozásokon ügyeskedhettek, mialatt a szülők tájékoztatást kaptak az intézményről, s az ott folyó oktató-nevelő munkáról.
Az ovisuli foglalkozások március 7-én, 14-én és 21-én folytatódnak 16 óra 30 perctől. A Csókai és a Szivárvány Óvoda nagycsoportosai márciusban látogatnak el az intézménybe.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!