Szűcs nálunk is a legjobb


2010-01-12 16:48:58  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Szűcs nálunk is a legjobb főképe
Ma délelőtt a papa-ma.hu felelős szerkesztője Huszár Hajnalka adta át a Lombard Pápa csapatkapitányának, Szűcs Lajosnak szerkesztőségünk ajándékát, akit olvasóink voksainak segítségével a 2009/2010-es őszi NB I-es labdarúgó bajnokság legjobb pápai játékosának választottunk. A portás felelős szerkesztőnktől egy üveg pezsgőt és remélhetőleg idei egyetlen kötényét kapta ajándékba. A Lombard hálóőre a szavazatok 42 százalékát gyűjtötte be, második helyen Bárányos Zsolt végzett 16 százalékkal, míg Heffler Norbert 8 százaléka a bronzhoz volt elég. Nem ez volt a válogatott kapus idei egyetlen elismerése, Szűcs több napilap rangsorában is első helyen szerepel, emellett ő lett az év kapusa és az év játékosa is.

- Szeretném megköszönni az olvasók szavazatait, mindig jóleső érzés, ha az ember teljesítményét elismerik. Szeretném hangsúlyozni, hogy ezeket az eredményeket nem érhettem volna el Kovács László kapusedző segítsége nélkül, aki egy ilyen önfejű, konok embert, mint én elég jól tud kezelni. Neki köszönhető, hogy a fizikális és mentális felkészülésem úgy sikerült, ahogy az egy Szűcs Lajostól elvárható.

A csapatkapitány beszélt a mögöttük álló őszi bajnoki menetelésről is, mint elmondta legalább négy pontot elvettek a csapattól.

- Az ősz alaphangját az NB II-es tavaszi menetelésünk adta meg. Az ismert eredmények nem születhettek volna meg Véber György nélkül, aki hamar megtalálta a közös hangot a játékosokkal, így nyugodtabban, jobban koncentrálva tudtunk a mérkőzésekre felkészülni. Az őszi 15 mérkőzéssel kapcsolatban van hiányérzetem, úgy érzem, a játékvezetők minimum négy, de inkább hat pontot elvettek tőlünk, elég csak a Haladás vagy a Ferencváros elleni mérkőzésekre gondolni. A tavasz nehéznek ígérkezik az MTK, Debrecen, Videoton, Újpest sorozat után négy alkalommal utazunk idegenbe, bízom azonban a jó eredményekben.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!