Tovább küzd a bronzéremért a Pápai SE


2013-02-25 15:48:56  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tovább küzd a bronzéremért a Pápai SE főképe
Soron következő bajnoki mérkőzésén a megyei I. osztályban a Pápai SE sakk csapata a bajnoki álmokat dédelgető Ajkai ASSE ellen ült asztalhoz. A vendégek nagyon erős összeállításban érkeztek Pápára, a mieink ugyanakkor nem statisztaszerepre készültek. A hazai játékosok minden elismerést megérdemelnek, hiszen csak szerény vereséget szenvedtek 6.5 - 5.5 arányban.
 - Ezzel a fiaskóval továbbra is a harmadik helyen állunk, hogy sikerül-e ezt megtartani, az áprilisban dől el, amikor is a Veszprémi HEMO csapatával mérkőzünk a bronzéremért idegenben. Az ASSE viszont valószínűleg lemondhat bajnoki álmairól, ők ugyanis nagyobb arányú győzelemért utaztak hozzánk és eléggé csalódottan távoztak. Az ajkaiak ellen nyerni tudtak: Bartók Zoltán, Mayer Attila, Talabér Zoltán, Sashalmi Ádám és Margl Roland, Varga Gyula pedig döntetlent ért el – foglalta össze az eseményeket Kiss Csaba szakosztályvezető.
Sakkozóink legközelebb március 2-án a megyei sakk diákolimpia csapatversenyre utaznak Ajkára.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!