Vereséggel zárta a felkészülést a Lombard Pápa


2013-02-23 17:10:25  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Vereséggel zárta a felkészülést a Lombard Pápa  főképe
A téli felkészülési időszak utolsó edzőmeccsén lépett pályára a jövő heti bajnoki folytatásra készülő Lombard Pápa. Az ellenfél a szlovák élvonalban szereplő Dunaszerdahely volt. A találkozó bő fél órás késéssel kezdődött, hiszen az intenzív havazás miatt csak nehezen tudták játékra alkalmassá tenni a Perutz Stadion műfüves pályáját. A csapat mindent a jövő heti Ferencváros elleni bajnokinak rendel alá, így a kezdőben elsősorban a saját nevelésű labdarúgók, valamint a kerethez az utolsó pillanatokban csatlakozott játékosok jutottak szóhoz, a mieink a Szűcs – Enyingi, Tóth G., Tajthy, Németh M. – Király, Tóth B., Jasarevic – Lagator, Szolga, Griffiths kezdő 11-el vonultak ki a pályára, csereként a második félidőben Beliczky és Grőber is szóhoz jutott. A vendégek két védelmi megingást kihasználva előbb az első félidő vége előtt nem sokkal előnybe kerültek, majd fordulás után ismét betaláltak a pápai hálóba, ezzel két góllal legyőzték a pápaiakat. A keretben nem volt ott Horváth Levente, aki elköszönt a Lombard csapatától, az új játékosok viszont pozitív benyomást tettek a vezetőedzőre.
- Messzemenő következtetéseket nem vonok le a meccsből, teljesen más csapat fog kifutni a Ferencváros ellen a pályára, ma főként a saját nevelésű labdarúgóknak, valamint azoknak a külföldi játékosainknak adtam lehetőséget, akik teljes mérkőzést a felkészülés folyamán még nem játszottak - nyilatkozta a mérkőzés után Zsivóczky-Pandel Gyula. Az eltervezett minőségi munkát nem sikerült 100 százalékban elvégeznünk, a pályaviszonyok nagyon megnehezítették a dolgunkat, füvön egyáltalán nem tudtunk készülni, a Ligakupa meccsen volt erre először lehetőségünk. Kevés olyan játékost sikerült megszereznünk, akiket szerettünk volna, de bízom benne, hogy Beliczky Gergő, Tino Lagator, Tajthy Tamás, Szolga Máté, Georges Griffiths hasznunkra lesz a tavasz során.

Lombard Pápa – Dunaszerdahely 0-2 (0-1)

A Lombard Pápa március 3-án 16:30-tól a Ferencvárost látja vendégül.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!