Bronzérmet szerzett a Kilián DSE az Erima bajnokságban


2013-02-22 17:58:05  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bronzérmet szerzett a Kilián DSE az Erima bajnokságban főképe
Az Országos Erima Szivacskézilabda U-8-as Gyermekbajnokság zárófordulóját rendezték a Weöres Sándor Általános Iskola tornatermében. A lányok megyei döntőjén a Kilián DSE, a veszprémi Padányi Iskola, az Éles Kézilabda Iskola, valamint a Deák Iskola két csapattal vett részt. A pápaiak hazai közegben szerették volna megismételni a Veszprémben elért eredményeiket, akkor csak a Padányi és az Éles Kézisuli tudta legyőzni őket. Koncz Sándor büszke lehet tanítványaira, hiszen a picik két alkalommal is győztesen hagyták el a játékteret, így közel egy éves edzésmunka után megszerezték a harmadik helyet. Edzőjüktől megtudtuk, fejlődésük és lelkesedésük töretlen, meccsről-meccsre jobban játszanak, a mai fordulóban például az Éles Kézisuli ellen remek védekezést mutattak be. Az U-8-as fiúknak is véget ért a Veszprém megyei pontvadászat, a csapat szintén a dobogó legalsó fokára állhatott fel. A fiatalok legközelebb a Győr környéki bajnokságban bizonyíthatnak, melyből két forduló van hátra.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!