Hogyan csökkentsük a fűtésköltségünket? – Tájékoztató az Ipartestületnél


2013-02-22 00:19:51  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Hogyan csökkentsük a fűtésköltségünket? – Tájékoztató az Ipartestületnél főképe
Az ingatlanok energetikai korszerűsítésének előnyeiről hallhattak tájékoztatót csütörtök délután az érdeklődők a Pápa és Térsége Ipartestület székházában.
Az egybegyűlteket Szabó Tibor, az Ipartestület elnöke köszöntötte, majd Tóth István, a Fenntartható Otthon Zrt. vezérigazgató-helyettese vette át a szót.
– Országos programunk főleg a családi házakban, illetve a kisebb társasházakban élőknek nyújt olyan lehetőséget, amellyel az otthonukat fűtéstechnikailag korszerűsíthetik. Manapság ez legjobb befektetés az ingatlankorszerűsítés területén, ugyanis a lakos piacképesebbé, komfortosabbá változtathatja az otthonát, miközben a fűtésköltsége akár 50 százalékkal is csökkenhet – állítja a vezérigazgató-helyettes. Hozzátette, a program további előnye, hogy felpezsdíti az abban résztvevő építőipari kis- és középvállalkozásokat, illetve a munkaerőpiacot.
Tóth Istvántól megtudtuk, cégük épületenergetikai korszerűsítési programja teljes körű kivitelezés-szervezést biztosít megrendelői számára, akikkel a korszerűsítési ajánlat mellett a finanszírozásban is együttműködnek – akár a banki hitelfelvétel ügyintézése, akár a pályázati támogatások megszerzése területén.
Kiemelte, az ingatlan korszerűsítésének minden lépése abba az irányba megy, hogy a lakos a lehető leghatékonyabban használja fel a rendelkezésre álló erőforrásokat. Mint mondta, február végére országszerte 50 irodájukban - többek között a terveik szerint Pápán is - várják majd az érdeklődőket.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!