Seye kölcsönben Zalaegerszegen folytatja


2013-02-20 18:01:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Seye kölcsönben Zalaegerszegen folytatja főképe
A zaol.hu beszámolója szerint a ZTE és a Lombard Pápa vezetői ma állapodtak meg a szlovák és szenegáli állampolgársággal is rendelkező játékos Mouhamadou Seye átigazolásáról.
- Egyelőre fél évről szól a kölcsönadás, de folytatjuk a tárgyalásokat, és ha úgy teljesít a támadó a tavasszal, akár végleg hozzánk kerülhet. Számos támadóval, köztük magyarokkal is tárgyaltunk, azonban különböző okok miatt ezek meghiúsultak. Szerettük volna, hogy Pavicsevics mellett legyen még egy, kellő tapasztalattal rendelkező támadó is. Meg kell jegyeznem, hogy fiataljaink is örvendetes fejlődést mutatnak, és biztos vagyok benne, hogy a tavasszal ők sem csak epizodisták lesznek már - mondta Nagy Ferenc, a zalaiak elnöke a zaol.hu-nak.
Seye-vel néhány héttel ezelőtt akadtak fegyelmezési gondok, ezt követően a második csapathoz került, majd jelezték a vezetők, megfelelő ajánlat esetén távozhat. Érdekesség, hogy a csapat továbbra is csatárgondokkal küzd, úgy tűnik, erre a problémára Seye nem jelentett megoldást.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!