Ülésezett a cigány nemzetiségi önkormányzat


2013-02-19 18:08:45  | cikk: mo  | 


Ülésezett a cigány nemzetiségi önkormányzat főképe
Megtartotta soron következő ülését a Pápa Városi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat (PVCNÖ) ma délután. A testület módosította a nemzetiségi önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatát. A módosítást az önkormányzat székhelyének megváltozása indokolta. Az ülésen a képviselők egyhangúlag elfogadták a PVCNÖ 2013. évi költségvetéséről szóló határozatot. Holdosiné Bánhegyi Ildikó tájékoztatott, az önkormányzat működési költségvetési támogatása 221.833 forint, míg a 2012. évi pénzmaradványok összege 157.932 forint volt. Ebben az évben a PVCNÖ 379.765 forinttal gazdálkodhat, melyet a feladatalapú támogatás egészít ki. Ennek összegéről később kap tájékoztatást a nemzetiségi önkormányzat.
A testület megszavazta a 2013. évi munkatervet is. A PVCNÖ február 28-án farsangi Ki?Mit?Tud?-ot szervez, májusban anyák-napi rendezvényre várják az érdeklődőket, nyáron pedig gyermekfoglalkozásokat tartanak. Az év során folyamatosan részt vesznek a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság áldozatvédelmi projektjének megvalósításában – derült ki az ülésen.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!