Lombard Pápa: Lagator sem felelt meg


2013-02-18 18:28:42  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lombard Pápa: Lagator sem felelt meg főképe
A Nemzeti Sport információi szerint a szombaton Lipóton kipróbált horvát Tino Lagator nem lesz a Lombard labdarúgója, és hasonló a helyzet a fehérorosz Aljakszandar Lebegyevvel is. A spanyol Daniel Orozco szerződtetésére viszont a hírek szerint javaslatot tesz a szakmai stáb. A legutóbb a görög Aszterasz Tripolisznál légióskodó, múlt héten edzőmeccsen a Lombardban gólt is szerző futballista ugyanis rendkívül jó benyomást tett Zsivóczky Gyula vezetőedzőre és segítőire, s most már csak az a kérdés, hogy Bíró Péter tulajdonos egyezségre jut-e a korábban a spanyol élvonalban is futballozó 26 éves védővel. A Zalaegerszegről érkező Jasarevic Mahir jövője sem dőlt még el, bár a papírokat előkészítették a felek, aláírás egyelőre nincs. Sikeres tárgyalás esetén tehát négy új (Beliczky Gergő, Tajthy Tamás, Daniel Orozco és Jasarevic Mahir) és két kölcsönadott labdarúgóval (Dóczi Krisztián, Enyingi Marcell) bővül a pápai keret, ám a szakmai stábnak további kívánalmai vannak, nem mondtak le ugyanis még egy gólerős támadó megszerzéséről sem. A Lombard ellenfele szombaton 11 órától a Perutz Stadionban Dunaszerdahely lesz.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!