Szülők-nevelők jótékonysági bálja a hajdani Mezőben


2013-02-17 17:51:15  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Szülők-nevelők jótékonysági bálja a hajdani Mezőben főképe
Megtartotta hagyományos jótékonysági szülők-nevelők bálját a Pápai Gazdasági Szakképző Iskola tagintézménye (egykori Mező) szombaton este. A jó hangulatú, hajnalig tartó mulatságon szép számú bálozó jelent meg a tagintézmény aulájában.
Az egybegyűlteket a jótékonysági est szervezőinek nevében Peka András, az iskola diákmozgalmát segítő pedagógus köszöntötte, majd Gál Imre tagintézmény-vezető nyitotta meg a szülők-nevelők bálját.
Ezt követően nyitótánc emelte a hangulatot a tanintézet végzős diákjainak előadásában, a későbbiekben pedig Keller Linda színművésznő énekműsora szórakoztatta a közönséget. Természetesen a tankonyha szakoktatói által készített ízletes vacsora, valamint a tombolasorsolás sem hiányozhatott a jelentős hagyományokkal büszkélkedő mezős bálról.
Az estély szervezéséből oroszlánrészt vállaló két pedagógustól, Fodor Ferencné Takács Mária szakiskolai tagozatvezetőtől és Peka Andrástól megtudtuk, a bál bevételének egyik feléből az iskola azon diákjai részesülnek, akiknél szociális helyzetüknél fogva, illetve tanulmányi eredményeik alapján a legjobb helyre kerül a támogatás. A befolyt összeg másik felét az iskolai könyvtár fejlesztésére, valamint az oktatással kapcsolatos eszközbeszerzésre fordítják majd.
Peka András hozzáfűzte, ezúttal is széleskörű összefogás övezte a rendezvény sikeres lebonyolítását, amelyhez a tantestület szinte teljes egészében hozzájárult.
Fodor Ferencné Takács Mária kiemelte, a nemes cél mellett a mezős bál egyik szép hagyományát az jelenti, hogy a törzsvendégek évről évre visszatérő résztvevői a közös kikapcsolódást nyújtó eseménynek.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!