„Időt kell szakítanod embertársaidra, tégy valamit másokért…” - Jótékonysági bál az Erkelben


2013-02-17 17:47:25  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


„Időt kell szakítanod embertársaidra, tégy valamit másokért…” - Jótékonysági bál az Erkelben főképe
Az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola immáron második éve szervezi meg a szülők-nevelők jótékonysági bálját az intézmény aulájában. A több mint 150 bálozót Heizer Zoltánné igazgatónő köszöntötte.
- Az iskola életében egyik kiemelt rendezvény a mai, mert fontosnak tartjuk, hogy ne csak a komoly oktató-nevelő munkában legyünk együtt a szülőkkel, hanem a vigasságban is, ezzel is építve a család és az iskola jó kapcsolatát. Meggyőződésem, hogy az ilyen rendezvényeken az együttlét örömének jelentősége sem hanyagolható el, barátságok szövődnek, a meglévők elmélyülnek. Az eredeti nemes célon, a diákok körülményeinek javításán túl, a közösség együttes megmozdulása hatványozottan szabadít fel energiákat, és teszi szebbé a mi lelkünket is.
Végül Albert Schweitzer szavaival kívánt kellemes estét mindenkinek: „Időt kell szakítanod embertársaidra, tégy valamit másokért, ha még oly apróságot is – valamit, amiért fizetséget nem kapsz, csupán a kitüntető érzést, hogy megtehetted.”
Ezt követően Goda Zsolt, a szülői munkaközösség elnöke, az est házigazdája is köszöntötte a szép számban megjelenteket.
Az est nyitásaként először a 7. z osztályos tornászlányok léptek színpadra, őket a Munkácsy Zenestúdió követte, akik megadták a bál kiváló hangulatát örökzöld slágereikkel. Végül palotást táncoltak a 4. és 5. osztályosok.
A bál során fellépett a Les Taylor and The Swing Sister formáció is.
Az est további részében a báli zenéé és a táncé volt a főszerep, melyért a Főnix Zenekar felelt.
Heizer Zoltánnétól megtudtuk, az iskola informatikai eszközpark fejlesztését támogatták a bálozók.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!