Jól küzdött a Lombard II


2013-02-17 13:11:26  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Jól küzdött a Lombard II főképe
Másodosztályú ellenfél ellen folytatta a felkészülést a március 10-én folytatódó NB III-as bajnokságra készülő Lombard II. A mieink ellenfele Veszprém gárdája volt, akik a 10. helyen zárták az őszt. Erős iramú, jó színvonalú kiegyenlített első félidőt produkált a két csapat. Nagy Tamás alakulata szerezte meg a vezetést egy szabadrúgásból, amit Seye gyönyörű támadás végén Horváth T. passzából kiegyenlített. Ezután a vendégek egy ajándék büntetőből ismét előnybe kerültek, majd kihasználva a hazaiak dekoncentráltságát, növelték előnyüket 1-3. A második félidőben a sok friss embert cserélő vendégek fölénybe kerültek és beállították a 4-1-es végeredményt.

Lombard II - Veszprém 1-4 (1-3) Gól: Seye

Nagy Mihály: Mindkét csapat kitett magáért, kiváló mérkőzést produkáltak, mindaddig, amíg a játékvezető tönkre nem tette a két csapat játékörömét. Nagyon erős ellenféllel játszottunk, értékes mérkőzést.

Lombard II: Markek – Enyingi, Németh, Venczel (Bolla), Molnár – Horváth, Somogyi, Páli (Ferencz), - Kalmár D. (Kastély), Radics (Kalmár B.), Seye


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!