Átgázolt a Sárváron a Pápa Motax KC


2013-02-15 23:39:17  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Átgázolt a Sárváron a Pápa Motax KC főképe
Péntek este az eddig nyeretlen Sárvár gárdáját fogadta a Városi Sportcsarnokban a Pápa Motax KC. A mérkőzésnek egyértelműen a hazaiak voltak az esélyesei, még úgy is, hogy több meghatározó játékosuk sérüléssel bajlódott. Ennek ellenére villámrajtot vett a fiatal pápai alakulat, és az 5. percben már 16:3-ra vezettek a szomszédváriak ellen. Szinte mindenki, aki pályán volt beköszönt ebben az időszakban, sőt a folytatásban sem lankadt a figyelem, így az első negyedben eldőlt a mérkőzés (30-5). A Motax KC számos védekezési és támadási variációt is tudott gyakorolni, amelynek a félidőre is meglett az eredménye, kereken 60 ponttal terhelték meg a hazaiak a sárvári gyűrűt. A harmadik játékrészben sem változott a mérkőzés képe, a szimpatikusan próbálkozó sárváriaknak szinte momentumuk sem volt, ennek ellenére becsülettel küzdöttek. A záró játékrészben kissé kiengedett a hazai alakulat, ám így is magabiztosan, sokszor látványos kosarakat elérve tartották itthon a két pontot a pápai legények 123-35 arányban.
Összességében pozitívumként elmondható, hogy az utánpótlásban nevelkedő fiatalok ezen a mérkőzésen is bizonyíthattak, így szerezve egyre több tapasztalatot, amit a későbbiekben saját korosztályukban is kamatoztatni tudnak.

Pápa Motax KC - Sárvár 123:35 (30:5, 30:9, 27:6, 36:15)

Dobók: Perger 19/3, Rédey 24, Henrik 7/3, Horváth A. 13/3, Ács 16, ill. Rozgonyi 7, Horváth K. 15, Horváth Á. 10

Vajda Balázs: Jó hangulatú, már-már barátságos mérkőzésen vagyunk túl. Örülök, hogy ezt a mérkőzést rábízhattunk nagyobbrészt fiataljainkra, és így is magabiztos győzelem lett a vége. Ezúton is szeretnék üdvözölni egy újabb debütánst csapatunkban Horváth Ádám személyében.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!