Motortolvajok őrizetben


2013-02-15 13:11:49  | cikk: Huha  | 


Lopás megalapozott gyanúja miatt folyik a büntetőeljárás az ellen a három fiatal ellen, akiket február 7-én fogtak el a pápai rendőrök.
Több bejelentés is érkezett aznap a rendőrkapitányságra arról, hogy Pápa egyik lakótelepéről motorkerékpárok tűntek el.  A helyszínre érkező rendőrök szemlét folytattak, majd a tanúkutatás az adatok beszerzését követően már sejtették is, hogy kik lehetnek az elkövetők. Nem sokkal korábban ugyanis hasonló cselekmény elkövetése közben, állampolgári bejelentés alapján már tetten értek három személyt azon a környéken.
A nyomozók elgondolása beigazolódott, amikor a korábbi elkövetőknél tartott házkutatás során egyiküknél rábukkantak az eltűnt motorok egyikére, valamint egy kosárnyi alkatrészre, amelyek még egy január közepén eltulajdonított kétkerekű gépjárműből maradtak meg. A másik robogót a lakótelep egyik bokra alatt fedezték fel megrongált állapotban. A 20 éves gyanúsított vallomásából kiderült, hogy ezt a motort is el akarta lopni, azonban azt nem sikerült elindítania.
A két férfit és női társukat a rendőrök elfogták és előállították a kapitányságra. A többrendbeli lopás elkövetési körülményeinek tisztázása érdekében mindhárom személyt őrizetbe vették a nyomozók.


Képek:

nincsenek képek