Megtárgyalták az éves munkatervet a PÖNÖ ülésén


2013-02-13 17:39:07  | cikk: mo  | 


Megtárgyalták az éves munkatervet a PÖNÖ ülésén főképe
Ülésezett a Pápai Örmény Nemzetiségi Önkormányzat (PÖNÖ) ma délután. A testület módosította a PÖNÖ Szervezeti és Működési Szabályzatát. A módosításra az önkormányzat székhelyének megváltozása miatt volt szükség. A képviselők egyhangúlag elfogadták a PÖNÖ 2013. évi költségvetéséről szóló határozatot. Keller Ludmilla elnök tájékoztatott, a nemzetiségi önkormányzat bevételi előirányzatának főösszege 901403 forint. Az elnök elmondta, a működési költségvetési támogatás 2013. évi összege 223833 forint, míg a PÖNÖ 2012. évi pénzmaradványa 679570 forint volt.

A nemzetiségi testület döntött a 2013-as munkatervről is. Keller Ludmilla közölte, következő rendezvényük egy kiállítás lesz február 23-án, melyen Lázár Imola alkotásait csodálhatják meg az érdeklődők. A PÖNÖ április 20-án megemlékezést szervez az örmény genocídium emlékére. A Nagytemplomban tartandó rendezvényen Gurgen Ovsepian, a Pozsonyi Opera magánénekese és a Mendelssohn kamarazenekar lép fel. Az ülésen elhangzott, szeptemberben idén is megszervezik az Örmény Köztársaság kikiáltásának tiszteletére szervezett ünnepséget az Edvy Malomban. A PÖNÖ 2013. évi munkatervét a képviselők ellenszavazat nélkül elfogadták.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!