Két góllal nyert a Lombard Pápa


2013-02-13 16:15:53  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Két góllal nyert a Lombard Pápa főképe
Közel három hét után lépett ismét hazai közönség előtt pályára a Lombard Pápa. Az ellenfél az NB II nyugati csoportjának 8. helyezettje, a Szigetszentmiklós volt. Irreális időjárás várta a csapatokat, még az is felmerült, hogy elmarad a meccs, végül sikerült játékra alkalmassá tenni a Perutz Stadion műfüves gyepét, melyre a mieink a Szűcs L. – Nagy S., Orozco, Rodenbücher, Présinger – Maróti,  Quintero, Tajthy, Arsic – Lebegyev, Maric kezdővel futottak ki. A vendégek egy védelmi megingásból szerezték meg a vezetést, majd még az első játékrészben Quintero egyenlített. A második félidőben a próbajátékon szereplő Orozco egy szögletrúgás után bólintott a kapuba, a 3-1-es végeredmény Jaszarevics felső lécet is érintő bombájával alakult ki. A találkozón tehát mindkét próbázó lehetőséget kapott, a 195 centi magas fehérorosz csatár, Alekszandr Lebegyev legutóbb a lengyel Widzew Lódz játékosa volt, ősszel három meccsen szerepelt a lengyel élvonalban, gólt nem szerzett. Korábban hazájában játszott a BATE Boriszovban és a Dinamo Minszkben, szerepelt az orosz élvonalbeli Kubany Krasznodarban is. A fehérorosz élvonalban 110 meccsen 19 gólt jegyzett.
A másik kiszemelt a spanyol védő, Daniel Orozco, aki legutóbb a görög Aszterasz Tripoliszban szerepelt, ma pedig előnyhöz juttatta a pápaiakat. Szemán György klubigazgató elmondta, a szakmai stáb ma, de legkésőbb holnap dönt a sorsukról.

Lombard Pápa – SZTK 3-1 (1-1) Gsz.: Quintero, Orozco, Jaszarevics ill.Takács T

Zsivóczky-Pandel Gyula: Részben elégedett vagyok a mutatott játékkal, sok finomításra van még szükségünk, ezeket most el is fogjuk kezdeni. A rögzített szituációkkal komoly problémáink vannak, pedig rengeteget gyakoroljuk, ezek szerint keveset, de majd többet fogjuk, hogy hatékonyak legyünk a bajnoki mérkőzéseken. Most már ott tartunk, hogy az eredmény sem mellékes, a taktikai értekezleten azt mondtam, hogy most már kezdjünk el nyerni, hogy ezt is tanuljuk. Eléggé mostoha körülmények között edzünk, ma is leesett legalább 10 centiméter hó, örülünk, hogy le tudták takarítani a pályát és ezt a meccset legalább le tudtuk játszani. Egy biztos, komoly deficittel leszünk azokkal a csapatokkal szemben, akik jó pályán tudnak edzeni.

Lombard Pápa: Szűcs L. – Nagy S. (Tóth G.), Orozco (Enyingi), Rodenbücher (Balogh B.), Présinger (Németh M.) – Maróti (Király B.) – Quintero (Jaszarevic), Tajthy, Arszics (Grőber) –   Lebegyev (Seye), Maric (Beliczky)

SZTK, 1 félidő: Kozma T. – Milos, Kornis, Ducic, Kiss K. – Cziráki, Barna, Kvekveskiri, Kollega – Takács T., Fekete Á. 2. félidő: Horváth L. – Milos, Kornis, Eldin – Puskás, Macura, Kvekveskiri, Khous, Beszterczei – Doucoure, Karion

A Lombard Pápa február 16-án Lipóton az MFK Ruzomberok ellen folytatja a felkészülést.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!