Seye közel a Zalaegerszeghez, Sekour-t szívesen látnák Pápán


2013-02-12 14:58:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Seye közel a Zalaegerszeghez, Sekour-t szívesen látnák Pápán főképe
Elképzelhető, hogy tavaszra támadót cserél a Lombard Pápa és az NB II-ben szereplő Zalaegerszeg. Az már biztosra vehető, hogy Jasarevic Mahir tavasszal a Lombard Pápa mezében fut ki a pályára, a zalaiak elnöke, Nagy Ferenc legutóbb pedig úgy nyilatkozott, hogy a pápaiaknál a második csapathoz száműzött, majd onnan egy mérkőzés erejéig visszahívott Seye a kék-fehéreknél folytathatja.
- Támadóra szükségünk van, és a Pápán futballozó Mouhamadou Seye érkezhet. Eddig úgy volt, hogy kész tény a leigazolása, de a menedzserei most új feltételekkel álltak elő. Ez az ügy folyamatban van, s egy-két napon belül le kell zárulnia, de közben elindultunk más vonalon is.
A pápaiak részéről Szemán György klubigazgató nyilatkozott honlapunknak.
- Seye továbbra is a második csapat edzéseit látogatja, klubunk és a játékos menedzsere is csapatot keres számára, ahol kölcsönben folytathatja. Megfelelő ajánlat esetén távozhat, azonban hiába egyezik meg a két tulajdonos, a játékos beleegyezése nélkül nem jöhet létre a kölcsönadás. Ha meghiúsul a transzfer, a támadó marad Pápán, és a tavaszi szezonban az NB III-ban lép pályára.
Youssef Sekour esete is érdekes, hiszen a téli időszakban Diósgyőrbe visszarendelt középpályás a hírek szerint szívesen maradna tavasszal is Pápán, ahol jó teljesítményt nyújtott.
- Youssef Sekour jelenleg a Diósgyőr játékosa, de távozási szándékai vannak, az edzőtáborba sem utazott el – tette hozzá érdeklődésünkre a klubigazgató. Amennyiben meg tud állapodni a diósgyőri vezetőkkel, szívesen látjuk Pápán, magas kivásárlási ára miatt nyilván nem lehetséges, hogy végleg hozzánk kerüljön, de szívesen kölcsönvennénk.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!