Tapolcafőn tartotta évadnyitó közgyűlését a Veszprém megyei kertbarát egyesület


2013-02-12 01:23:59  | cikk: pt  | fotó: Somogyi Zoltán  | 


Tapolcafőn tartotta évadnyitó közgyűlését a Veszprém megyei kertbarát egyesület főképe
A Tapolcafői Művelődési Ház adott otthont a Kertészek és Kertbarátok Veszprém Megyei Területi Egyesülete évadnyitó közgyűlésének a hétvégén – tájékoztatta hírportálunkat Somogyi Zoltán, a házigazda szerepét betöltő Tapolcafői Kertbarát Kör elnökségi tagja.
Az egybegyűlteket Antal György megyei elnök köszöntötte, majd a közgyűlés résztvevői az előző évi beszámoló meghallgatás után közösen megbeszélték és előkészítették a 2013-as esztendő programját.
Így például március 16-án metszés bemutatót rendez a Zánkai Kertbarát Kör, március 30-án pedig megyei borversenyt tartanak a Tapolcafői Művelődési Házban. A tervek között szerepel továbbá a Temerini Illés Napok meglátogatása egy kétnapos kirándulás keretein belül, a megyei kertbarát kör kiállítása a Pápai Agrár Expón, valamint a Tapolcafői Forrás Tanösvénytől induló gyógynövénytúra lebonyolítása Takács Ferenc gyógynövényszakértő vezetésével július 6-án.
A közgyűlésen egyúttal a vezetőséget érintő személycseréről is döntöttek. A leköszönő Harnos László alelnök és felügyelő bizottsági tag helyére Bali Istvánnét alelnöknek, míg Mrakovics Miklósnét felügyelő bizottsági tagnak választották.
A tanácskozás végeztével a kertbarátok megtekintették a Tapolcafői Forrás Tanösvényt.
A Kertészek és Kertbarátok Veszprém Megyei Egyesülete következő közgyűlését Pulán tartja május 25-én.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!