Határozatképtelen volt a többcélú kistérségi társulás tanácsülése


2013-02-11 22:24:48  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Határozatképtelen volt a többcélú kistérségi társulás tanácsülése főképe
Nyilvános tanácsülést tartott ma délután a Pápai Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa a régi-új Városháza nagytermében. A tanácskozáson a tervezett hét napirendi pont közül mindössze kettő került terítékre, ugyanis az ülésen nem jelentek meg a határozatképességhez szükséges számban a társuláshoz tartozó települések képviselői.
Az első napirendi pont során – a Kistérségi Közbiztonsági Egyeztető Fórumhoz kapcsolódóan – beszámoló hangzott el a pápai rendőrség, tűzoltóság, közterület-felügyelet, polgárőrség, valamint a Nemzeti Adó és Vámhivatal Pápai Kirendeltségének 2012. évi tevékenységéről. A beszámolókat a jelenlévők elfogadták.
A következő napirendi pontban az egészséges közétkeztetést zászlajára tűző Mintamenza-programot ismertette dr. Duga Erika kistérségi tiszti főorvos. A továbbiakban a tanácsülés határozatképtelensége miatt elmaradt többek között a társulás 2013. évi költségvetésének elfogadása, a Társulási Tanács munkatervének megtárgyalása, vagy éppen a házi szociális gondozás térítési díjának módosítása.
Kunszt Szabolcstól, a Pápai Többcélú Kistérségi Társulás elnökétől megtudtak, rövid időn belül újra összehívják a tanácsülést.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!