Több száz szülő az erkeles nyílt napon


2013-02-11 22:19:01  | cikk: Babos Petra  | 


Több száz szülő az erkeles nyílt napon főképe
Az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola már harmadik éve szervezi meg azt a nyílt hetet, melynek keretein belül beülhetnek a szülők, nagyszülők csemetéjük, unokájuk tanítási órájára, s ezáltal betekintést nyerhetnek az oktató-nevelő munkába. Így történt ez a múlt héten is, amikor is a hét elején a felsősökhöz, míg csütörtökön és pénteken az alsós osztályok tanóráira látogathattak az érdeklődők.
Heizer Zoltánné igazgató hírportálunk kérdésére elmondta, nagyon sok szülő érdeklődött a nyílt napokon, naponta közel százan.
- Az órákon a szülők megfigyelhették az óra menetét, a nevelők módszereit és a saját gyermekük órai viselkedését. Az alsós osztályokban rendkívül népszerű volt a program. A felsős órákra kevesebb szülő ült be, hisz a kamaszok kevésbé igénylik a jelenlétüket. Vendégeink  a szünetekben megnézhették az épületet, megízlelhették a tízpercek hangulatát is, ahol több száz gyerek mozog egyidejűleg. A betegség miatt hiányzó nevelők későbbi időpontban pótolják be a nyílt órákat - mondta az igazgatónő.
Végül hozzátette, szülők, nevelők és gyerekek egyaránt sikeresnek minősítették a rendezvényt, ezért a tervek szerint a következő évben újra megszervezik a nyílt hetet az intézményben.
 

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!