„Kezdődjék a karnevál!” - Szülők-nevelők bálja a Tarczyban


2013-02-10 19:56:57  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


„Kezdődjék a karnevál!” - Szülők-nevelők bálja a Tarczyban főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskola a hagyományokhoz hűen idén is megrendezte a szülők-nevelők bálját az intézmény aulájában. Az iskola színjátszó csoportjának vidám műsora után Venczel Csaba igazgató köszöntötte a szép számban megjelenteket.  Mint mondta, az idei bál színe a fehér, a fekete és a piros.
Ez a hármas szimbolika több értelmet nyerhet. Levente Péter valamennyi fellépésén fehér ruhában fekete szalagos fehér kalapban és tűzpiros sállal a nyakán jelenik meg. Bevallása szerint keresztény hitéből fakadóan választotta a színhármast: a fehér az ünnep, az öröm, a vigasság színe, a fekete a titokzatos mélységé, a piros pedig a pünkösdé. Ha többre nem, csak az elmúlt hetek fehér havára, a koraesték sötétjére és a közelgő Valentin nap piros szíveire gondolunk, már jól érezzük magunkat. A szeretet, melyben szülők-pedagógusok közösen neveljük gyermekeinket, tanítványainkat, melynek ereje nem csak abban a több százezer forintban mérhető, melyet egy ilyen alkalommal jótékony bevételként elkönyvelünk, - melyből az elmúlt esztendőben kétszáz tanítványunk jutalomkirándulásait, tanulmányi versenyeit és a kézműves foglalkozások anyag-eszköz igényét támogattuk,- hanem abban is mérhető, amit lélekben adunk át egymásnak - mondta Venczel Csaba.
A köszöntőt követően a 7-8. osztályosok keringőjét láthatták a résztvevők, majd a vacsora következett, melyet a Nátus Konyha készített el.
Az est során a Pápai Musical Stúdió is szórakoztatta a bálozókat örökzöld slágereikkel.
A bál elmaradhatatlan része a tombolasorsolás volt, melyen a legszerencsésebb egy görögországi álomutazást nyerhetett.
A jó hangulatú estén a talpalávalót a Freedom zenekar húzta.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!