Családi hétvége a farsang jegyében


2013-02-10 19:52:51  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Családi hétvége a farsang jegyében főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ a hagyományokhoz hűen idén is megszervezte a farsangi családi hétvégét a színházépületben a Kultúrházak éjjel-nappal programsorozat keretein belül. A jó hangulatú délután során arcfestés, csillámtetoválás várt a kicsikre, de a gyerekek kézműves játszóházban is részt vehettek, készíthettek álarcot, bohóc díszt és sipkát, valamint madáretetőt tejes dobozból. 
Szanyi Kata, 4. osztályos tanuló az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskolában. Kata barátnőjével és édesanyjával érkezett a családi délutánra. Elmondása szerint rockerlánynak öltözik, most is és hétfőn is az iskolai farsangon, mivel nagyon szeretik a rock zenét.
- Nagyon jól érzem magam, örülök, hogy eljöttem. Készítettem madáretetőt, csináltattam csillámtetoválást is - mondta nevetve Kata.
Szalai Éva Annamária és öccse Adásztevelről érkeztek a farsangra. Martin 3 éves és katicabogárnak öltözött be legnagyobb örömére.
- Nagyon vártuk már a farsangot, otthon festettünk már álarcot is - mondta Szalai Éva Annamária.
Nagy Andrea kislányával, Leonóra Diánával érkezett a családi napra.
- Nagy izgalommal készültünk a rendezvényre, kislányom a Teletubbies filmből Pó jelmezét öltötte magára. A Teletubbik arról híresek, hogy mindig táncolnak, énekelnek és persze jó a kedvük, hát az én kislányom is ilyen. Szereti a zenét és jazz-balettezik is szabadidejében - mondta az édesanya.
A színes program jelmezversennyel, Hanci és Satyka bohócok közreműködésével, majd a szombathelyi Tarisznyások zenekar interaktív, játékos műsorával zárult.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!