Kimaradt ziccerek a Répcelak ellen


2013-02-10 11:15:58  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kimaradt ziccerek a Répcelak ellen főképe
A Lombard II ismét hazai közegben lépett pályára, az ellenfél ezúttal a pápaiakkal azonos bajnokságban szereplő Répcelak volt, a vendégek a tabella 9. helyén zárták az őszt. A mieink a Baracskai – Enyingi, Kalmár B., Venczel, Molnár – Horváth, Kastély, Páli – Radics, Somogyi, Kalmár D. kezdővel lépetek pályára. Jó színvonalú mérkőzést játszott a két együttes, a végig kezdeményező hazaiak ellen jól kontráztak a vendégek, a szünetben már két találattal is vezettek, végül három góllal megérdemelten győztek.

Lombard Pápa II – Répcelak 0-3 (0-2)

Lombard Pápa II: Baracskai (Giczi) – Enyingi (Ferencz), Kalmár B., Venczel (Ughy), Molnár – Horváth, Kastély, Páli – Radics, Somogyi, Kalmár D.

Nagy Mihály: Egészen jó teljesítményt nyújtottunk. Sok lehetőségünk volt, több ziccerünk is, de semmit sem tudtunk befejezni. Ellenfelünk viszont jól fejezte be kontráit és megérdemelten nyert.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!