Felkészülés: Sima vereséget szenvedett a Lombard Kispesten


2013-02-09 16:02:45  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Felkészülés: Sima vereséget szenvedett a Lombard Kispesten főképe
A Lombard Pápa labdarúgócsapata a hétközi, U-21-es válogatott elleni találkozója után ma délután ismét pályára lépett. Zsivóczky-Pandel Gyula csapata Kispestre, a Budapest Honvéd otthonába látogatott. A pápaiaknál egy hét mellőzöttség után ismét ott volt az utazó keretben Seye, aki múlt héten fegyelmi okok miatt még a második csapatnál szerepelt, a mieink vezetőedzője a Nacsa P. – Michal, Balogh B., Rodenbücher, Présinger – Tóth G., Maróti – Quintero, Németh M., Arszics – Beliczky összetételt küldte pályára, csereként Markek, Seye, Király, Grőber, Michalice és Jasarevic kapott lehetőséget. Az első félidőben Tóth Gábor öngóljával vezettek a hazaiak, csak azért egy góllal, mert a szünet előtt nem sokkal Diaby kihagyott egy tizenegyest. A második félidőben sem termett sok babér a mieink számára, előbb Ivancsics nem hibázta el a megítélt büntetőt, majd Zivanovic beállította a 3-0-s végeredményt.

Budapest Honvéd – Lombard Pápa 3-0 Gsz.: G: Tóth G. (öngól), Ivancsics, Zivanovic

Honvéd
: Kemenes (Czuczi) – King (Moga), Lovric, Baráth, Alcibiade – Zivanovic, Marshal, Diarra (Hidi) – Ivancsics (Odia) – Diaby (Vernes), Lanzafame (Martinez)

Lombard Pápa: Nacsa P. (Markek) – Michal (Seye), Balogh B., Rodenbücher, Présinger (Király B.) – Tóth G. (Grőber), Maróti (Michalice) – Quintero (Jasarevic), Németh M., Arszics – Beliczky

A Lombard hosszú idő után jövő héten ismét hazai közegben lép pályára, február 13-án szerdán 13 órától a Szigetszentmiklós érkezik Pápára.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!