Családi nap a Pegazus barlangjában


2013-02-09 13:53:14  | cikk: mo  | 


Családi nap a Pegazus barlangjában főképe
Idén is farsangi játékbarlanggá változott a Pegazus Színház épülete néhány órára. A társulat minden évben szórakoztató programokkal várja a gyerekeket. Így volt ez idén is, délelőtt kreatív foglalkozások, interaktív játszóház, a társulat legfrissebb darabja, a Rózsa és Ibolya című zenés bábjáték és természetesen jelmezes felvonulás szórakoztatta a résztvevőket. Sokan eljöttek a kiváló mulatságra, kicsik és nagyobbak, fiúk és lányok, maskarában és anélkül, mindannyian jól érezték magukat a Pegazus Színház hagyományos családi napján. Végh Zsolt érdeklődésünkre elmondta, a gyerekek és szüleik izgatottan készültek a mai napra, hiszen sokan otthon, saját kezűleg készítették el a farsangi jelmezeket. A színház igazgatója hozzátette, örömmel látja, hogy sok a visszatérő vendég a családi napokon, de gyakran jönnek olyanok is, akik még soha nem vettek részt a vidám mulatságon.
A maskara-bemutatón a legkülönfélébb jelmezeket vonultatták fel a gyerekek: voltak balerinák, királykisasszonyok és királyfik, de népszerű volt a kalóz, a nindzsa, a pókember és a különböző állatjelmezek is.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!