Terematlétikai verseny


2013-02-06 19:12:07  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Terematlétikai verseny főképe
A Pápai Sportegyesület atlétikai szakosztálya mindkét nemben, két korcsoportban (az 1998-1999-ben, valamint a 2000-2001-ben születettek részére) rendezte meg a hagyományos versenyt a Sportcsarnokban. A megmérettetés célja sportolási lehetőség biztosítása volt a téli szezonban. A versenybíróság elnökhelyettese, Kis Károly elmondta, 30 méteres rajtverseny, helyből távolugrás, medicinlabda dobás hátrafelé, ötkörös futás valamint 4x2 körös váltó szerepelt a versenyszámok között. Sajnos a tavalyi évhez hasonlóan idén is kevesen adták le nevezésüket, ezért a szervezők úgy döntöttek, jövőre a nagyobb létszám érdekében másik időpontban rendezik meg a versenyt.
Kis Károly hozzáétette, az egyesület versenyzői – főleg a lányok - ahogy azt várta, jól szerepeltek, és az utánpótlás érdekében újra zajlik a tagtoborozás is, a mai sportprogramon is látott néhány tehetséges fiatalt, akiket meg is invitált a következő edzésre.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!