Új nevezési feltételek a Télutó Kupán


2013-02-05 13:23:51  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Új nevezési feltételek a Télutó Kupán főképe
Február 23-án immár 18. alkalommal rendezik meg a városban működő közszolgálati szférában dolgozók számára a Télutó Kupát. A tavalyi tornán kilenc együttes, a Pápai Rendőrkapitányság, a Pápai Polgármesteri Hivatal, a Pápai Tűzoltóság, a MH Pápa Bázisrepülőtér, a Pápai Pénzügyőr, a Monitor FC, a Pápai Mentőállomás, a MÁV Pápai Állomásfőnökség és a HAW-NAMA mérte össze tudását. Ahogy azt sejteni lehetett, 2012-ben sorozatban negyedszer Bázisrepülőtér nyert a Tűzoltóság, és a Polgármesteri Hivatal előtt. Idén a szervezők több résztvevő kérésére változtattak a nevezési feltételeken, ugyanis az idei tornán csak az 1983-ban és az előtt születettek vehetnek részt, csapatonként két fő fiatalabb játékos engedélyezett, valamint a megyei I. osztályban és magasabb osztályban szereplő nagypályás játékosok nem nevezhetőek. A jelentkezési határidő február 11., a nevezési lapot és a 12.000.- Ft befizetését igazoló feladóvényt vagy annak másolatát a 8500 Pápa, Várkert u. 4. postai címre, a papaisport@freemail.hu e-mail címre vagy a 89/ 510-302-es faxon lehet visszaküldeni.

A jelentkezési lap letölthető ITT!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!