Változatos programok Kultúrházak éjjel-nappal rendezvényein


2013-02-05 11:59:27  | cikk: mo  | 


A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ minden évben csatlakozik a Kultúrházak éjjel-nappal elnevezésű országos programsorozathoz.. Így tesz idén is, hiszen február 8-10. között több program is várja az érdeklődőket, minden korosztályt megszólítva. Dr. Baloghné Uracs Marianna érdeklődésünkre elmondta, az országos rendezvény célja számukra is rendkívül fontos, hiszen a lényeg, hogy a közművelődési intézmények megmutathassák saját tevékenységüket, kinyissák a házakat és bemutassák mindazt a szellemi, kulturális örökséget, amelynek ápolásán dolgoznak.

Az intézményvezető helyettes hangsúlyozta, a programot úgy állították össze, hogy minden generáció számára tartalmazzon izgalmas és érdekes elemeket. Mindjárt a fiatalokat szólítja meg az a kiállítás, amely a Posters Képzőművészeti Biennálé anyagából válogat. A tárlaton olyan plakátok láthatók, amelyek témája természetesen a kultúra. A pénteki programnak már a nyitórendezvénye is különleges, hiszen az alkalmon a gödöllői Club Színház tehetséges fiatal művészei adnak elő egy ún. improelőadást, amely színházi improvizációra épül. A kiállításmegnyitó után egy újonnan alakult pápai zenekar, a Footsteps együttes hip-hop funky zenéje mellett kötetlen beszélgetésre nyílik lehetőség.
A szombat a gyerekeké. A színházépületben családi hétvége, maskarás bemutató, jelmezverseny várja a kicsiket és nagyobbakat. A kiváló hangulatot a Tarisznyás együttes biztosítja.
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ az idősebbekről sem feledkezett meg. Vasárnap Apostol Pál református lelkész tart előadást a Pedagógus Művelődési Házban, majd Szórádi Gábor zenéje szórakoztatja az érdeklődőket.

Érdemes lesz tehát ellátogatni a programokra, melyekből kedvükre válogathatnak fiatalok, idősek és gyermekek egyaránt. A részletes programkínálatról Programajánló rovatunkban tájékozódhatnak.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!