Sikeresen szerepel a teremtornákon a PELC U-8


2013-02-04 15:32:35  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sikeresen szerepel a teremtornákon a PELC U-8 főképe
Radó Tamás U-8-as alakulata az elmúlt időszakban két helyszínen is elismerésre méltóan szerepelt. Elsőként január közepén Bükön léptek pályára, ahol a Jákkal, a Lurkó első és második csapatával valamint a Győrrel meccseltek. A fiatalok veretlenül nyerték a tornát, az együttes edzője elégedetten értékelt. - Büszke vagyok a csapatra, zsinórban a második tornagyőzelmünket arattuk, nagy pozitívum, ahogy a legutóbbi tornán, úgy most is mindössze két gólt kaptunk, a kapu előtti helyzeteknél viszont még sokszor hozunk rossz döntéseket. A büki torna után két héttel Szombathely volt a következő állomás, ahol a házigazdák mellett a Zalaegerszeg, a Sopron, és a Haladás várt a pápaiakra. Radó Tamás a Kun-Szabó Attila, Nagy Ákos, Szaller Patrik, Bezzeg Dániel, Papp Ádám, Sós László, Farkas Bence, Kovács Barnabás, Schermann Maximilian, Bódai Ákos kerettel utazott el a vasi megyeszékhelyre, ahol ZTE volt az első ellenfél.
- Az első mérkőzést elég álmosan kezdtük, nem pörögtünk eléggé, ettől függetlenül egygólos hátrányból sikerült felállni és győzni. A második meccsen a Sopron ellen kiegyenlített volt a játék, voltak helyzetek itt is-ott is, igazságos döntetlen született. A harmadik találkozón a Bük ellen becsúszott egy vereség, a játékkal már nem volt gond, a helyzetkihasználással annál inkább, rengeteg lehetőséget rontottunk el, az ellenfél pedig két helyzetből két gólt lőtt. A negyedik mérkőzésen már remekül játszott a csapat és kétgólos győzelmet arattunk a Haladás II. felett, mellyel a döntőbe kerültünk. Sajnos 2-2-es állásnál a Haladás I. egy szerencsés góllal az utolsó pillanatban a maga javára fordította a találkozót, így második helyezett Sopronnal azonos pontszámmal zártunk, de jobb gólkülönbségüknek köszönhetően a dobogó legalsó fokára állhattunk fel. Összességében elégedett voltam a csapattal, az első mérkőzésen becsúsztak hibák, de onnantól meccsről meccsre jobban játszottunk, az utolsó kettő már kifejezetten tetszett – összegezte a teremtornát Radó Tamás.

Eredmények:
Pápai ELC – ZTE 2 - 1
Pápai ELC – Sopron 1 - 1
Pápai ELC – Bük 1 - 2
Pápai ELC – Haladás II. 2 - 0
Pápai ELC – Haladás I. 2 - 3

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!