Felkészülés: Magabiztos Lombard II siker


2013-02-02 17:35:41  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Felkészülés: Magabiztos Lombard II siker főképe
Második edzőmérkőzését játszotta a márciusi bajnoki folytatásra készülő Lombard II. Nagy Mihály csapata múlt héten 1-1-es félidőt követően kikapott Szombathelyen, igaz a vendégek mestere a szünetben sort cserélt, így jobbára a fiatalok kaptak lehetőséget. A Haladás U-17-es együttese ellen ma szakadó esőben futott ki a műfűre a Markek – Enyingi Márk, Németh, Enyingi Marcell, Molnár – Horváth T., Somogyi, Páli – Kalmár D., Radics Seye összetételű gárda, mely kiváló első félidőt produkált, így már 45 perc játék után jelentős előnyre tett szert. A második játékrészben kiegyenlítettebb lett a játék, de így is a pápai fiatalok növelték előnyüket, a vendégek csak kapufáig jutottak.

Lombard Pápa II – Haladás U-17 4-0 (3-0) Gól: Somogyi, Seye, Radics, Schönberger

Nagy Mihály: - Az első félidőben nagyon jól játszottunk, bár a végén több labdát is eladtunk hátul, amiből veszélyes volt ellenfelünk. Ezután pontatlanabbak lettünk és a végére el is fáradtunk rendesen.

Lombard Pápa II: Markek (Baracskay) – Enyingi Márk, Németh, Enyingi Marcell, Molnár – Horváth T., Somogyi, Páli – Kalmár D. (Horváth Cs.), Radics (Schönberger), Seye (Kalmár B.)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!