Megszerezte idei első győzelmét a Lombard Pápa


2013-02-02 16:37:07  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: skslovan.com  | 


Megszerezte idei első győzelmét a Lombard Pápa főképe
A Lombard Pápa 2–1-es győzelmet aratott a szlovák Slovan Bratislava otthonában felkészülési mérkőzésen – írja a csakfoci.hu. A Slovan hivatalos honlapjának beszámolója szerint a pozsonyiak több helyzetet alakítottak ki a magyar klubnál a meccs elején is, majd büntetőből megszerezték a vezetést, Žofčák lőtt a kapuba a 11. percben 1-0. A Lombard Pápa azonban nem adta fel a harcot, így Maric egy kontra végén a hálóba talált a 35. percben 1-1. Az, hogy a hazaiak nem egyenlítettek, nagyban köszönhető Szűcs Lajosnak, aki több komoly védést mutatott be. A második félidőben is a szlovákok kezdeményeztek többet, ám ismét a Lombard ünnepelhetett, a 78. percben Beliczky értékesített egy büntetőt, amivel kialakult a 2-1-es vendéggyőzelem.

Slovan Bratislava – Lombard Pápa 1–2 (1–1)

Lombard Pápa: Szűcs - Nagy, Balogh, Dlusztus, Németh - Maróti, Tóth B. - Quintero, Beliczky, Arsic - Maric; pályára lépett még: Tóth G., Rodenbücher, Présinger, Grőber, Király, Dóczi, Mohamed (próbajátékos)

A Lombard február 6-án 13 órától Tatabányát látja vendégül a Perutz Stadionban, a keret másik fele ugyanebben az időpontban Telkiben lép pályára, az ellenfél az U-21-es válogatott lesz.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!