Február 8-ig lehet nevezni a 2013. évi kistérségi női kézilabda bajnokságra


2013-02-01 13:58:57  | cikk:  | 


Február 8-ig lehet nevezni a 2013. évi kistérségi női kézilabda bajnokságra főképe
A Pápai Többcélú Kistérségi Társulás Sportigazgatása ebben az esztendőben is megrendezi a pontvadászatot, a női kézilabda fellendítése, népszerűsítése céljából. A bajnokság három szezonból áll (tél, tavasz, ősz), végeredményét pedig a három szezon összeredménye adja. A lebonyolítás értelmében minden csapat pályáján tavasszal és ősszel, egy-egy alkalommal az együttesek körmérkőzéses rendszerben játszanak, a téli szezonban minden csapat egy-egy alkalommal lesz rendező, melynek helyszíne a Weöres Sándor Általános Iskola tornaterme.
Tervezett játéknapok:
- Február 16. 23. március 02. 09. - Téli idény
- Május 11. 18. 25. június 01. - Tavaszi idény
- Szeptember 14. 21. 28. október 05.- Őszi idény
A nevezési határidő február 8. péntek, a nevezési lapot és a feladóvény másolatát ezen időpontig kérik beküldeni a Sportigazgatás címére (8500 Pápa, Várkert u. 4.) e-mailben papaisport@freemail.hu, vagy a 89/510-302 faxszámon keresztül.

A nevezési lap letölthető ITT!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!