Tóth Bence ismét betalált, döntetlen Felcsúton


2013-01-30 15:21:59  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: www.pfla.hu  | 


Tóth Bence ismét betalált, döntetlen Felcsúton főképe
Felcsúton folytatta a felkészülési mérkőzések sorát a Lombard Pápa. A csapat a Puskás Akadémia FC ellen szerepelt, mely 15 forduló után hat ponttal az Ajka előtt vezeti az NB II nyugati csoportját. Zsivóczky-Pandel Gyula csapatának harmadik találkozója volt a mai a téli időszak alatt, a mieink először egygólos vereséget szenvedtek Siófokon a Pakstól, majd hazai közönség előtt 2-2-re végeztek a szlovák Duslo Sala ellen. A pápaiak vezetőedzője a Szűcs – Nagy, Dlusztus, Rodenbücher, Németh – Arsic, Maróti, Quintero, Maksimovic – Tóth B., Beliczky kezdőt küldte pályára, a második félidőben Présinger, Grőber, Dóczi, Horváth L., Szabó O., Tóth G., Enyingi és Mohamed is pályára lépett, tehát két próbajátékost is tesztelt a szakmai stáb. Novica Maksimovic 1988-ban született jobblábas szerb játékos, posztját tekintve pedig védekező középpályás, az FK Hajduk Kula labdarúgója. Csereként pályára lépett az egyiptomi Yosef Mohamed is, a két játékos sorsáról várhatóan a héten születik döntés. A mérkőzésen Tóth Bence a 24. percben szerzett vezetést a pápaiaknak, az előnyt egészen a 89. percben sikerült őrizni, ekkor Gajdos egalizált, kialakítva az 1-1-es végeredményt.

Puskás Akadémia – Lombard Pápa 1-1 (0-1) Gsz.: Gajdos ill. Tóth B.

A csapat legközelebb Pozsonyban lép pályára, az ellenfél a Slovan Bratislava lesz. A gárda február 6-án szerdán 13 órától a Tatabánya ellen találkozhat ismét a hazai szurkolókkal.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!