Tájékoztató a közigazgatási változásokról – Az idei év első rendezvénye a nyugdíjas egyesületnél


2013-01-29 22:44:01  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Tájékoztató a közigazgatási változásokról – Az idei év első rendezvénye a nyugdíjas egyesületnél főképe
A 2013-as év első összejövetelét tartotta ma délután a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete. A Pedagógus Művelődési Házban tartott rendezvényen Kanozsainé dr. Pék Mária jegyző és Feketéné Földi Judit, a Pápai Járási Hivatal vezetője tájékoztatta az érdeklődőket a január elsején életbe lépett közigazgatási változásokról.
– Évindító rendezvényünkön közérdekű tájékoztatót szerveztünk az önkormányzat működését érintő változásokról, valamint a Pápai Járási Hivatal elindulásáról. A két intézményről szakavatott előadók beszélnek nekünk. Nagy öröm volt számunkra, hogy városunk jegyzője és a járási hivatal vezetője is első szóra eleget tett a felkérésünknek – nyilatkozta hírportálunknak Baán Éva, a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesületének elnöke. Mint mondta, nagy megtiszteltetés számukra, hogy egyesületük nemrég megkapta a Pro Cultura Díszoklevelet.
– Az egyesület remek vezetőséggel és rendkívül aktív egyesületi tagokkal rendelkezik, így a rangos elismerésért mindenki megdolgozott. Havi lebontású munkatervvel rendelkezünk, és rendszeresen kikérjük tagjaink véleményét, akik ügyeleti napjainkon bármikor elmondhatják problémáikat, ötleteiket. Minden javaslatot megbeszélünk, segítjük egymást, amiben csak lehet. Egyesületünknek például van egy ezermestere, aki ingyen és bérmentve segít a ház körüli javítanivalók elvégzésében. Emellett örömmel tapasztalom, hogy tagtársaim figyelnek az egészségükre, szeretnek kirándulni, de a kultúra iránt is nagy érdeklődést mutatnak. Ki kell emelnem, szervezetünk nem tudna ilyen sikeresen működni Pápa Város Önkormányzatának anyagi és erkölcsi támogatása nélkül. Ezúton is köszönjük a segítséget! – fogalmazott az egyesületi elnök. Megtudtuk tőle, a pápai nyugdíjas egyesület köze 500 taggal büszkélkedhet. A jelképes tagdíjat a nyugdíjas karácsonyon vásárlási utalvány formájában visszakapják a tagok.
A Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete hétfőn és szerdán tart ügyeleti napokat. Ekkor 8-11 óráig a Pedagógus Művelődési ház udvarán található helyiségükben lehet felkeresni az egyesület vezetőségét.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!