Simon Attila és Balázs Bálint sem lesz a Lombard játékosa


2013-01-29 13:15:07  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Simon Attila és Balázs Bálint sem lesz a Lombard játékosa főképe
A korábban a Lombard Pápával hírbe hozott Simon Attila ma a PMFC-hez szerződött, a hírt a pécsi klub hivatalos honlapja jelentette be, ezzel eldőlt, hogy a hírek szerint a mieink által is csábított támadó nem Pápán folytatja pályafutását. Tavasszal ugyancsak nem láthatjuk  Lombard mezben Balázs Bálintot, a Honvéd játékosa múlt héten próbajátékon szerepelt Pápán, a Paks elleni felkészülési meccsen pályára is lépett, ám teljesítményével nem sikerült meggyőznie a vezetőket. A Lombard Pápa szerdán Felcsúton a Puskás Akadémiával meccsel, majd szombaton Pozsonyban a Slovan Bratislava ellen folytatja az edzőmeccsek sorát, melyeken minden bizonnyal lesznek újabb próbázók, róluk és a két találkozó alakulásáról is természetesen beszámolunk.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!