Sárváron is nyert a Motax KC


2013-01-28 16:12:01  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sárváron is nyert a Motax KC főképe
A Vas megyei kézilabda bajnokságban újra pályára lépett a Motax KC. Zöldi Ferenc csapata nehéz mérkőzésre készült, hiszen három játékosa is sérüléssel bajlódott, ráadásul fáradtak is voltak a lányok, hiszen a bajnokit megelőző napon szintén kézilabda tornán vettek részt. A találkozó tartogatott is izgalmakat, végül ha nehezen is, de három góllal a pápaiak jobbnak bizonyultak ellenfelüknél, és 23-20-as idegenbeli sikert arattak, mellyel őrzik veretlenségüket és első helyüket a tabellán. A győzelem nagyban köszönhető a Motax kapusának, Tina Nordhagennek, aki kivételes teljesítményt nyújtott a háló előtt. A csapatra a közeljövőben két kupa vár, előbb Szanyba, majd Úrkútra utaznak, a bajnokságban pedig Körmend lesz az ellenfél, az összecsapás időpontja egyelőre nem ismert.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!