Községek asztalitenisz csapatversenye


2013-01-26 15:02:29  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Községek asztalitenisz csapatversenye főképe
A verseny célja versenyzési lehetőség biztosítása a községekben élők részére, illetve a községi csapatok erősorrendjének eldöntése volt, a megmérettetésre a Pápa kistérség községeinek kétfős női, férfi, lány és fiú csapatai nevezhettek. Kizárólag azok állhattak asztalhoz, akik a benevező község lakosai, dolgozói, illetve az asztalitenisz bajnokságba benevezett sportolói voltak, az NB-s bajnokságban szereplők nem indulhattak, így az egyik nagy favoritnak számító dákai csapat nem vehetett részt, hiszen Ujvári István tagja az NB III-as alakulatnak.
A Versenybíróság elnöke, Dudás Szabolcs érdeklődésünkre elmondta, két egyéni győzelmet kellett nyerni ahhoz, hogy a csapat továbbjusson, ha az egyéni küzdelmekben nem született döntés, páros meccsel döntötték el a továbbjutás sorsát. A fiúknál Pápateszér győzelmére lehet számítani, a felnőtteknél Dáka, Pápakovácsi, Bakonyjákó képvisel komoly játékerőt, a lányoknál pedig Vaszar, Magyargencs, Tapolcafő a legesélyesebb.

Az eredmények ITT.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!