Elkészült a 2013. évi Pápa és Kistérsége Labdarúgó Teremtorna sorsolása


2013-01-25 12:05:52  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Elkészült a 2013. évi Pápa és Kistérsége Labdarúgó Teremtorna sorsolása főképe
Három játéknapon, február 2-án, 3-án és 10-én 21 csapat részvételével a Pápa Városi Sportcsarnokban rendezik a tornát, melyen öt csoportban küzdenek meg az együttesek. A csapatokban csak az oda leigazolt labdarúgók játszhatnak, vonalig folyik majd a játék 1+4 fővel, 1x20 perces játékidővel, az E csoportban illetve a harmadik játéknapon 1x15 perces meccseket rendeznek, a csoportokból az első két helyezett jut tovább. Február 2-án szombaton 9 órától az A-B-C, másnap a D-E kategória összecsapásait rendezik. Tavaly Nyárád, Pápateszér, Takácsi és Mihályháza jutott a legjobb négy közé, 2-2 után büntetőrúgásokkal Mihályháza nyert Takácsi előtt, meglátjuk idén meg tudja-e bárki szorongatni az esélyesnek számító Téli Kupa győztest.

A sorsolás elérhető ITT!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!