Zsivóczky ismeri Beliczky képességeit


2013-01-24 22:08:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Zsivóczky ismeri Beliczky képességeit főképe
Szerdán lejátszotta első felkészülési találkozóját a Paks ellen a Lombard Pápa. A Siófokon rendezett mérkőzésen két kapufáig jutott a gárda, a gólszerzés ezúttal nem sikerült, a paksiak egy góllal nyerni tudtak. A pápaiaknál csereként pályára lépett idei első igazolásuk, a Ferencvárostól Pápára szerződött Beliczky Gergő is. A támadó nem ismeretlen a Lombard vezetőedzője előtt.
- Beliczky Gergő a játékosom volt az utánpótlás válogatottnál, többször dolgozott velem a nemzeti csapatban – mesélte a hivatalos honlapnak Zsivóczky-Pandel Gyula vezetőedző. – Gergő 1990-ben született, tehetséges, fiatal csatár, aki a bal- és jobb oldalon valamint középen is tud játszani. Télen távozott tőlünk a támadósorból Joseph Benko, Alexandrs Cekulajevs és Simon András is, ők nem tudtak helyet követelni magunknak a kezdőcsapatban, ezért mindenképpen szerettünk volna olyan fiatal csatárt igazolni, aki akár most vagy a későbbiekben erőssége lesz a Lombard Pápának.

A Lombard Pápa szombaton 11 órától a Duslo Sala ellen folytatja a felkészülést.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!