A magyar kultúra napjára emlékeztek az Erzsébetvárosi óvodások


2013-01-22 19:37:55  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


A magyar kultúra napjára emlékeztek az Erzsébetvárosi óvodások főképe
Az Erzsébetvárosi Óvoda az idei évben is megemlékezett a magyar kultúra napjáról, hiszen az óvónők nagyon fontosnak tartják, hogy a kicsik megismerjék kultúránkat, erősítsék bennük a magyarságtudatot. Az intézmény tavaly versmondó versennyel emlékezett a jeles napra, idén viszont az óvoda mind a négy csoportja rövid verses, énekes műsort állított össze.
Petri Lászlóné tagóvoda-vezető érdeklődésünkre elmondta, az óvoda másodízben ünnepli meg a kultúra napját.
- A gyerekek lázasan készültek a mai napra versekkel, mondókákkal, meserészletekkel és dalokkal egyaránt. Mivel a kultúra napjához a képzőművészet is hozzátartozik, ezért a kicsik rajzoltak meserészleteket, amelyekkel a tornatermet színesítettük. Óvodánk hagyományőrző, ezért tartottuk fontosnak, hogy a kultúra napjáról megemlékezzünk. A műsor elején meghallgattuk a Himnuszt is - mondta Petri Lászlóné.
Az összes szereplő kisgyermek egy emléklapot kapott.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!