Szombaton lép pályára a Pápai Motax Autó KC


2013-01-22 10:35:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szombaton lép pályára a Pápai Motax Autó KC főképe
Az előzetesen meghirdetett időponttal ellentétben egy nappal később, január 26-án szombaton 17:30-tól játssza soron következő bajnoki mérkőzését a Pápai Motax Autó KC. Vajda Balázs csapata egy Sopronban elveszített rangadó után lép ismét hazai közönség előtt pályára, hiszen idei első meccsükön január 11-én egy parázs hangulatú összecsapáson 79-63-ra kikaptak a második helyen álló riválisuktól. Hétvégi ellenfelük a tabella negyedik helyén hét győzelemmel és három vereséggel álló Siófoki Kosársuli lesz.
- Sajnos a soproni vereség nem jött jókor, de hát egy vereség sem esik jól az embernek – utalt az elveszített meccsre Vajda Balázs, a csapat vezetőedzője. Sok időnk nincs azonban keseregni, hiszen itt van egy újabb rangadó a nyakunkon. Rendkívül kiélezett, a végletekig izgalmas mérkőzésre számítok, ahol egy pozitívum mindenképp szól mellettünk, mégpedig a hazai pálya. Ellenfelünk a nyáron alaposan megerősödött, több meghatározó játékost sikerült posztra igazolniuk, így akár még a végső elszámolásba is beleszólhatnak. Részünkről vannak kisebb-nagyobb problémák, de igyekszünk túllendülni rajtuk, és szurkolóink segítségét kérve megtartani hazai veretlenségünket.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!