Városi tornaverseny


2013-01-19 18:18:28  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Városi tornaverseny főképe
Az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola tornatermében két intézményből 11 csapat vett részt az általános iskolásoknak rendezett tornaversenyen. A megmérettetés egyben a házigazda iskola háziversenye is volt, és jó erőfelmérőnek számított a megyei esemény előtt. A fiúknál talaj, gyűrű és ugrás, a lányoknál gerenda, talaj és ugrás szerepelt a programban. A pontozók az előírt gyakorlat elemeinek kivitelezését, folyamatosságát, összeszedettségét figyelték. Horváthné Somogyi Judit, az Erkel testnevelője érdeklődésünkre elmondta, zökkenőmentesen zajlott le a verseny, a pontozóbíráknak is sok dolguk volt, hiszen 11 csapat versenyzőit kellett figyelniük. A gyerekek szeptember óta heti két alkalommal készültek a versenyre, többen is ügyes gyakorlatot mutattak be. A megyei versenyt január 26-án a Városi Sportcsarnokban rendezik.

Eredmények:

Lányok:
I.-II. korcsoport
1. Munkácsy A.
2. Munkácsy B.
3. Erkel A.
4. Erkel B.

III.-IV. korcsoport
1. Erkel B.
2. Erkel A.

Fiúk:
I.-II. korcsoport
1. Erkel
2. Munkácsy A.
3. Munkácsy B.

III.-IV. korcsoport
1. Erkel
2. Munkácsy

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!